05 juni 2015

Wethouder legt eerste steen

Het is zover! we zijn gestart met de bouw!

Vrijdag 5 juni heeft wethouder Ed Mathijssen van de gemeente Sint-Michielsgestel een officiële handeling verricht ter gelegenheid van start bouw van 30 woningen achter de Hoogstraat in de nieuwbouwwijk Beekveld te Berlicum. Beekveld is een aangenaam ruime en groene woonwijk, in de dorpskern van Berlicum.

Beekveld Vastgoed heeft in de eerste fase 30 koopwoningen ontwikkeld. Project Beekveld Berlicum bestaat uit woningen variërend van starter woningen tot herenhuis kasteel-woningen. Mede dankzij deze variatie en de ruime speelse opzet is Beekveld Berlicum een woonwijk voor iedereen en naar ieders woonwens.

Deze ruim opgezette en groene woonwijk in het centrum van Berlicum is zeer in trek. Binnen vijf weken was 70% van de woningen verkocht. Vrijdag 5 juni is Bouwbedrijf Versteegden uit Erp officieel gestart met de bouw van de woningen. Tijdens de officiële handeling hebben de toekomstige bewoners hun nieuwe woning kunnen bekijken. Ook was er volop de tijd om nieuwe buren te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.

Geïnteresseerden kunnen zich melden op de website en de Facebookpagina. Voor meer informatie over het project en de actuele beschikbaarheid kunt u terecht op de website of bellen met 0413-243818. Eva Hanegraaf staat u graag te woord.