Disclaimer

DISCLAIMER

Alle informatie op deze website, zoals algemene informatie en verkoopdocumentatie, inclusief tekeningen, omschrijvingen, specificaties, impressies, prijzen, kleuren en dergelijke, is met de grootste zorg samengesteld maar geven slechts een indicatieve weergave waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Wij maken tevens een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die door de overheid, architect en/of nutsbedrijven en aanverwante instellingen/bedrijven worden voorgeschreven.

De illustratie(s) op deze website en eventueel via deze website te downloaden (inclusief van derden) verkoopdocumentatie, prijslijsten en dergelijke zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven aan de hand van gegevens die op een bepaald moment bekend waren. De illustraties zijn echter een vrije impressie van de illustrator en zijn van indicatieve aard. Aan deze tekeningen, kleurstellingen en dergelijke hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten voorbehouden.

De eigenaar van deze website aanvaardt ten aanzien van deze website www.woneninberlicum.nl geen enkele aansprakelijkheid.