15 juli 2017

Feestelijk moment bij Beekveld Berlicum

Een prachtig moment bij mooi weer. Vrijdag 14 juli hebben toekomstige bewoners gezamenlijk geproost op de start oplevering van fase 2 en start van de bouw van fase 3 van plan Beekveld te Berlicum.

Afgelopen vrijdag, 14 juli, heeft er een feestelijk moment plaatsgevonden. Alle bewoners van fase 2 en fase 3 van het plan Beekveld te Berlicum hebben gezamenlijk het glas geheven op enerzijds de oplevering van de eerste woningen van fase 2 en anderzijds op de start van de bouw van fase 3. Wethouder Ed Mathijssen sprak over het succes van het plan en de toegevoegde waarde van het plan voor het dorp Berlicum.

Dat de sfeer in de buurt al goed is, bleek zowel uit de grote belangstelling en de positieve reacties op de woningen, als uit het feit dat velen gezellig bleven hangen om te kletsen en verder kennis met elkaar te maken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Fase twee omvat zeventien woningen waarvan de eerste zeven woningen binnen 9 maanden opgeleverd zijn. De bouw van fase 3 is van start gegaan. Fase 3 bestaat ook uit zeventien woningen. Verkoop van volgende fase zal naar verwachting starten in het begin van het nieuwe jaar.